In Memoriam overleden Hyvers

Post ontvangen op naam van de overledene? Dit is vaak erg pijnlijk voor nabestaanden. Zo ook e-mail ontvangen voor de overledene of geattendeerd worden op de verjaardag van een persoon die is overleden. Geconfronteerd met dit probleem biedt Hyves sinds 18 maart 2011 aan nabestaanden een oplossing: een In memoriam – status voor overleden Hyvers.

Na het overlijden van een persoon kun je het profiel van de overledene verwijderen. Soms echter stellen nabestaanden het juist op prijs om het profiel van hun dierbare te behouden als gedenkteken online. Hyves heeft hiertoe een ‘In memoriam – status’ gebouwd. Deze status zorgt ervoor dat een aantal dingen in het profiel veranderen. Zo is bijvoorbeeld chatten niet meer mogelijk, staat de overledene voortaan op offline en worden alle notificaties uitgezet.
Hiernaast komt er op het profiel achter de naam van Hyver de geboorte- en sterfdatum te staan.

Digitaal online voortbestaan overledene op Hyves

Hyves biedt nabestaanden via de ‘In memoriam-status’ de keuze voor een digitaal voortbestaan van de overledene. Bovendien informeren de nabestaanden op deze manier verre vrienden over het overlijden van een persoon. Een initiatief van Hyves met respect voor overledene en nabestaanden.
Meer info over de: In memoriam status overleden Hyvers.

Ga terug naar de startpagina van begrafenis-uitvaart.net